Proslavili jubilarnu 600. – tu emisiju; Željko Jerkov otvoreno o aktualnoj sportskoj situaciji u Hrvatskoj

U nedjelju snimili smo 600. – tu emisiju najgledanije sportske emisije Sport nedjeljom! Dopredsjednik HOO-a, predsjednik kluba olimpijaca, proslavljeni košarkaš Željko Jerkov, otvoreno je govorio o aktualnoj sportskoj situaciji u Hrvatskoj.

Nažalost sport je u koronavirus ušao slab, na izmaku snaga i ja se samo nadam da ovo neće biti točka na i hrvatskog sporta, tj. da će ovo neće biti kraj pravog hrvatskog sporta.

Željko Jerkov dotaknuo se i Vlade Republike Hrvatske, komentirao je kako su zaboravili na igrače. Također, da ukoliko se donese ono što je dato kao prijedlog, da će to bili velika pomoć.

No, to je sve kap u moru prema onome što se stvarno treba uložiti u sport!

Direktor Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić također je gostovao u emisiji. Izjavio je da će već idući tjedan iznijeti detaljan plan oko pomoći klubovima te da imaju plan i program kako završiti prvenstvo i nastaviti novo. Više detalja pogledajte ovdje.

Prisjetili smo se i nekih najznačajnijih trenutaka naših 600. odrađenih nedjeljnih susreta s vama. Pretražili smo po arhivi i izdvojili samo neke od interesantnih priloga, izjava i sportskih momenata koji su obilježili ovaj period.

Za kraj emisije priredili smo vam treći dio Hard body & Born2Flow trening sustava. Trenirajte iz vlastitog doma s Tomislavom Dolušićem i Markom Vrbljaninom.

 

Cijelu emisiju pogledajte u donjem videu.

 

 

 

 

Piše: Antonia Rihtarić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *