U Križevcima održan 4. međunarodni turnir u karateu! (video)

u organizaciji Hrvatskog karate saveza i Karate kluba KTC održan je 4. međunarodni turnir u karateu. Na turniru su sudjelovala 322 natjecatelja iz 54 kluba iz Hrvatske, Srbije, Mađarske i Slovačke.

Na početku natjecanja pozdravnim riječima obratili su se predsjednik Hrvatskog karate saveza Stjepan Čelan i predsjednik Karate kluba KTC Siniša Katavić, a turnir je otvorio zamjenik križevačkog gradonačelnika Ivan Vuk.

Kod kadetkinja do 47 kg najbolja je bila Đurđevčanka Ema Čorba, a Mateja Prevedan iz istog kluba osvojila je broncu. Bruno Katavić, član KTC-a osvojio je srebro U 21 u kategoriji do 84 kg, a isti uspjeh ostvarila je i Klara Katavić u ženskoj konkurenciji do 68 kg.

U konkurenciji iznad 68 kg Anamarija Kraljić osvojila je srebro, a Ana Perc broncu, obje članice križevačkog KTC-a. U seniorskoj konkurenciji do 84 kg Bruno Katavić osvojio je zlatnu medalju. Klara Katavić se u seniorskoj konkurenciji do 68 kg također okitila zlatnom medaljom, a u kategoriji iznad 68 kg Anamarija Kraljić i Ana Perc osvojile su brončane kolajne. Spomenimo da u članovi križevačkog KTC-a Borna Bojkić i Leon Crnčić izgubili borbe za brončanu medalju, a još su nastupili Martin Kopilović, Borna Bolfek i Karlo Falat.

Kate

Gabriel Božić, član KTC-a osvojio je broncu kod A1 mlađih učenika i broncu u B1, a iz istog kluba Ana Čondić bila je druga kod A4 mlađih učenica. Dina Županić iz križevačkog KTC-a bila je druga u B2 kod učenica.

Posebno je zanimljiv bio Kup 4 nacije do 21 godine u kojem su naše djevojke osvojile zlato, druga je bila Hrvatska 2, treća Slovačka, a četvrta Srbija. U muškoj konkurenciji naši karatisti osvojili su broncu, slavili su Srbi, iza njih su bili Slovaci, a Mađari su završili na četvrtoj poziciji.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *