U Osijeku počeo 16. Pannonian Challenge!

Postoji pet dana u godini kada Hrvatska živi ekstremno, kada i komarci odlete u neke ekstremne visine kako bi svoj teritorij prepustili onima koji se i bez krila kreću njihovim visinama. Krila tih junaka su role, skejt i BMX. A tih pet dana svoje ekstremne slave Hrvatska ponosno zove – PANNONIAN CHALLENGE._MG_5758

Više od 15 sati nevjerojatne akcije u osječkom skejtparku od 19. do 23. kolovoza gledat će svi posjetitelji festivala, a jedino je i logično da se takav tempo nastavi i u noćnim satima, uz Kirila Djaikovskog, Vanillaz, Hladno pivo i druge.

Danas na tlo najboljeg i najvećeg parka u Hrvatskoj stupaju roleri, a u Osijek su pristigla i neka od najvještijih imena ovog sporta, poput Koreya Waikikija, Diega Guillouda, Stephanea Torresa i mnogih drugih. U petak su na rasporedu skejteri, a subota je rezervirana za najveći spektakl festivala, a to su BMX stručnjaci koji u visinama osječkog neba izvode nevjerojatne akrobacije.

Adrenalinski tjedan započeo je partyjem otvorenja, a ovaj festival na koji, kako kažu ako jednom dođeš, više ga nikada ne propuštaš, po 16. put će dokazati da je hrvatski sport itekako živ. A taj zvuk koji čujete, ne, to nisu komarci, to je zvuk brzih kotača u onim rijetkim trenucima kad se spuste na tlo. Više informacija na www.pannonian.hr.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *