Zagreb AQUARIUS KLUB: Yes, we rave!

Klub Aquarius na jednu, jedinu večer spaja svoje početke, korijene 90-ih i rave kulture toga doba s najnovijim techno zvukom u kombinaciji s onim iz “zlatnog doba techno glazbe” i sve to na dva floora. O, da… Nešto veliko se sprema u metropoli lijepe naše. Napokon, RAVE kakvog su mnogi već dugo, dugo čekali.

Klupski programi odnosno party-organizacije Diggarama i Hard²Core ovog puta su se potrudili napraviti pravi glazbeni vremeplov koji će kroz jednu noć proputovati bespućima staza, puteva i autocesta elektronske glazbe kroz posljednjih dvadesetak godina.

Za onaj osjećaj stare RAVE atmosfere s početka naše scene 90-ih pobrinut će se A1 floor na kojem će Diggarama Team (Blurix i DraCo) odraditi cjelonoćni back-2-back DJ-set uz “90’s RAVE CLASSICS” koji govori sve. Tko se želi prisjetiti početaka elektronike, underground zvukova, ali i onih komercijalnih stvari koje ste kao klinci možda gledali na VIVA i drugim TV postajama, vjerojatno će većinu večeri zasjati pod neonskim svjetlima A1 – Diggarama: 90’s RAVE CLASSICS floora.

Techno u svojim najboljim oblicima i formama još jednom će prezentirati trenutno vodeći zagrebački techno / ht program – Hard²Core. Ovim putem H2C velikan predstavlja novu večer koja proizlazi iz godišnje “TECHNO 1.0” večeri, a radi se o “TECHNO 3.0” večeri na kojoj će se predstaviti i neka nova lica, internacionalni gosti, a što se tiče zvuka – sve je čisto; techno i SAMO TECHNO, ali ovog puta se kombinira staro i novo, glavno da je kvalitetno. Dakle, ruku pod ruku će ovog puta ploče / vinyle i CD-e nositi 4 jahača apokalipse, DJ-i: Teo Harouda, Mad As Hatter, Matija Marinić i Domagoj Radas. Ako si ljubitelj čistog techno zvuka, dovoljno je reći samo – dobrodošao na A2 floor i Hard²Core pres. TECHNO 3.0!

Bez zablude; da, ovo je event o kojem se već naveliko priča, a oni strpljivi već dugo čekaju. Ovo je noć u kojoj će pasti barijere i pisat će se mali djelić povijesti naše scene. Jednom će se pitati tko je gdje bio na ovu noć… Budi onaj koji će reći “I ja sam proživio tu noć… rave on!”. Osim jakog pojačanja ozvučenja u klubu Aquarius, za ovu posebnu noć pripremaju se i još neka iznenađenja. Evo, otkrit ćemo samo to da se priprema light-show kakvog ova regija još nije vidjela na A2 flooru, a A1 floor će biti u retro UV / neonskim bojama. I… dijelit će se darovi.. posebni rave-gadgeti za posjetitelje eventa.

Zajedno smo rušili predrasude. Zajedno smo tresli podije kluba Aquarius. Zajedno smo rušili neke davno postavljene rekorde. Zajedno smo skakali kao jedan… Učinimo to još jednom u klubu Aquarius na 2 podija i pod svjetlima stroboskopa udahnimo, vičimo i skačimo zajedno pod zanosom elektronske glazbe i rave atmosfere.. i još jednom svi zajedno doživimo onaj osjećaj kada ponosno možemo reći: “YES, WE RAVE!”.

Upad na event tj. na oba floora kluba Aquarius je 30 kn kroz cijelu noć. Vidimo se u petak, 29.11.2013. od 23h i čekamo svitanje zore na jarunskoj obali.

Odgovori