Zdenka Zrilić: “Da nije bilo Željka Obradovića ni Zadar Basketball Tournament ne bi postao ovo što je danas!” (video)

Na 5. ZBT u Zadar opet stižu Fener i CSKA, sveukupno pet euroligaša!

Turnir Zadar Basketball Tournament će se odvijati između 20. i 23. rujna, a prvi će u Zadar doći košarkaši Zadra, već 17. rujna. Makabi će pak, nakon turnira, ostati još tri dana. U četiri dana turnira čeka nas devet zanimljivih utakmica, a brojni sadržaji izvan parketa uključuju i gala večeru za uzvanike uz koncert Petra Graše.

A ove godine, dvoranom Krešimira Ćosića u Višnjiku, prodefilirat će Fenerbahče, CSKA, Makabi, Milano, Bayern i poseban gost.

To što posebnim ovaj turnir čini jest da je u Zadru stalan gost najtrofejniji europski klupski trener Željko Obradović, deveterostruki prvak Europe, ali i njegov učenik, inače zagrebački đak, Dimitris Itoudis, sad već višegodišnji trener moskovskog CSKA. Ono što bi hrvatskim ljubiteljima košarke moglo biti posebno zanimljivo jest to što ove godine, po prvi put, stiže i Makabi i to na čelu sa sportskim direktorom Nikolom Vujčićem i trenerom Nevenom Spahijom. U sastavu Bayerna će se pak pojaviti bivši cibos Leon Radošević, koji je lani već nastupio na ovom turniru, ali u majici Bayernova velikog rivala Bamberga…..cijeli razgovor sa direktoricom turnira Zdenkom Zrilić pogledajte u video isječku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *