Zlatko Dalić, Nenad Bjelica i izbornici mlađih selekcija o hrvatskom nogometu 2030.

Na panelu godine koji će se održati u subotu, 22. veljače s početkom u 9 sati na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Zlatko Dalić; Nenad Bjelica; Igor Bišćan; Ognjen Vukojević; Josip Šimunić te Tomislav Rukavina podijelit će svoja razmišljanja, iskustva i sportsku viziju o hrvatskom nogometu 2030. Na 18. izdanju međunarodne konferencije Kondicijska priprema sportaša, uspješna trenerska sedmorka, osim što će otkriti najznačajnije trenutke svojih karijera, otkrit će i svoje viđenje rasta hrvatskog nogometa u idućih deset godina.

Prof. dr. sc. Igor Jukić ispred organizatora konferencije, istaknuo je:

Hrvatski nogomet živi lijepe trenutke. Nakon Rusije čeka nas EURO 2020. Vidljivi su znatni pomaci i unapređenja u stručnom i organizacijskom radu HNS-a. Vrhunski se radi s mlađim kategorijama, a Nogometna akademija HNS-a jedna je od uglednijih u Europi. Međutim, nogometni stručnjaci i djelatnici osuđeni su uvijek gledati nekoliko koraka naprijed. Ovaj će seminar ponuditi pogled u skoru budućnost, u 2030. Zbog toga smo pozvali glavne aktere da nas upoznaju sa svojom vizijom hrvatskog nogometa.

Također, na uzbudljivom panelu Hrvatski nogomet 2030. predavat će brojni svjetski stručnjaci iz kondicijske pripreme i sporta. Roberto Sassi, koji posljednjih godina kreira i kontrolira pripremu Juventusovih igrača, predvodi listu uglednih imena.

Pridružit ćemu se i svjetski stručnjaci u području kondicijske pripreme: Ana Čerenšek, ugledna hrvatska sportska psihologinja, medicinski eksperti iz zdravstvene komisije HNS-a, Igor Borić i Željko Jeleč te Vlatko Vučetić, osobni kondicijski trener Luke Modrića.

18. izdanje međunarodne konferencije Kondicijska priprema sportaša održava se u organizaciji Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskog nogometnog saveza i Udruge kondicijskih trenera Hrvatske.

 

 

Piše: Antonia Rihtarić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *