Gradonačelnik Tomašević svom zamjeniku zabranio gostovanje na TV-u? (VIDEO)

Zagrebački dogradonačelnik Luka Korlaet nije se pojavio na sučeljavanju u emisiji Sport nedjeljom na SPTV-u. Tema je bila financiranje zagrebačkog sporta.

Iako su svi očekivali, zagrebački dogradonačelnik Luka Korlaet nije se pojavio na sučeljavanju u emisiji Sport nedjeljom na SPTV-u. Tema je bila financiranje zagrebačkog sporta, a iz ureda gradonačelnika samo sat vremena prije snimanja emisije javili su da nitko neće doći…

Korlaetu je zabranjen dolazak u emisiju.

Iznenadilo je to i ostale goste u studiju koji su razgovarali na temu financiranja sporta u Zagrebu. Gosti su bili Vjekoslav Šafranić, novoizabrani predsjednik Sportskog saveza Grada Zagreba, Krešimir Antolić, član Uprave GNK Dinamo, Kazimir Ilijaš, iz zagrebačkog rukometnog saveza, te prof.dr.sc. Zrinko Ćustonja, profesor na Kineziološkom fakultetu, autor Strategija razvoja i planiranja u sportu.  Najavljeno rezanje sredstava zagrebačkom sportu, svi sudionici spomenute rasprave opisali su strašnom pojavom. 

Iz Dinama smatraju da cijela priča klizi prema amaterizaciji.  – Nisam iznenađen što nema zamjenika gradonačelnika jer nam ne bi mogao ponuditi rješenja, kazao je Krešimir Antolić.

Odgovori