Ilija Lončarević: Dinamo nije dobar jer se momčad vodi iz Međugorja

Ilija Lončarević, naša trenerska ikona, gostovala je u našoj emisiji pričajući o Dinamovom porazu protiv Rapida, Lončarević je, između ostaloga, kazao:

Pričajući o Dinamovom porazu protiv Rapida, Lončarević je, između ostaloga, kazao:

– Naš optimizam najčešće nije na realnim osnovama. Kada prodaš tri-četiri igrača, pretenciozno je kazati da si favorit protiv Rapida. Smeta me što smo nerealni optimisti. Takvo promišljanje prenosi se i na momčad i onda ti se to vrati kao bumerang. Uostalom, Dinamo ima upravu u Međugorju. Pa mislite li vi da je to normalno i dobro!? – postavio je Lončarević retoričko pitanje o nastavio:

– Ako mislite da to ne utječe na momčad i trenera, onda nećemo razgovarati… Ne pričam ovo da bih opravdao Damira Krznara jer i on kao trener Dinama ima svoju razinu odgovornosti. On mora pronaći rješenje, ako ne uspije, zna se… – jasno je Lončarević aludirao na otkaz Krznaru. Ponudio je Ilija još jednu zanimljivu postavku: – U Dinamu je zabranjena riječ – obrana. I to se prenosi na našu reprezentaciju. Već jednom sam nešto slično komentirao pa su me u štabu kritizirali. Dinamovi najtalentiraniji klinci odgojeni su da ne igraju obranu. Oni odu vani, nauče ovo o čemu pričam i onda opet dodju, obuku hrvatski dres i opet im se to dopušta. Postanu kao naši gastarbajteri. Dok su vani, najbolji su, kad dodju ovdje, onda to baš i nije tako. Zašto? Zato što im okolina i država to omogućava? To je apsolutno najveći problem Dinama – jasan je Lončarević.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *