Ivo Šušak: “Napravit ću sve da Osijek zadrži status prvoligaša!” (video)

Bilo je sasvim izvjesno da će Ivo Šušak iskusni stručnjak preuzeti “vrući krumpir“ iz Gradskog vrta u svoje ruke. Naime, Šušak sigurno ne bi niti dolazio u Osijek na završne razgovore da mu planovi nisu bili vezani uz povratak u Gradski vrt. Sada već prije tjedan dana Šušak se ponovno sastao sa predsjednikom Uprave NK Osijek Slobodanom Toljem i ubrzo su jedan drugome stisnuli ruke u znak potvrde sklapanja posla. Šušak će na klupi bijelo-plavih ostati najmanje do ljeta, a u tom će razdoblju imati samo jednu jedinu misiju – sačuvati Osijeku prvoligaški status.

U svlačionici će ga dočekati i neki igrači s kojima je već radio u Osijeku, poput Aljoše Vojnovića ili Tomislava Šorše, koji svoje prve prvoligaške minute u Osijekovom dresu duguje baš Ivi Šušku koji ga je 2005. godine kao 16-godišnjaka gurnuo u vatru.

Šuška čeka vrlo delikatan posao, jer u kratkom vremenu mora napraviti jako mnogo. Stratna pozicija mu je loša da lošija ne može biti. Kreće s posljednjeg mjesta, a bit će zanimljivo vidjeti kakve će poteze prvo povući novi trener kada je u pitanju igra bijelo-plavih. Za neke revolucionarne stvari neće imati vremena, jer bijelo-plave čeka važan period i skupljanje bodova.…

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *