Neven Spahija: “Sretan sam, no mislim da su neki prije mene više zaslužili All star!”(video)

Prvi put nakon 12 godina i nastupa Gordana Giričeka, na All-Staru nastupio je jedan hrvatski košarkaš. NBA All-Star vikend održava se u Barclays Centeru u New Yorku, a otvorili su ga ‘novaci’ i ‘nadolazeće zvijezde’ lige utakmicom reprezentacija Svijeta iSAD-a. Svijet je slavio 121-112, a u pobjedi je sudjelovao i Bojan Bogdanović.

Hrvatski reprezentativac nije bio u početnoj petorci, no susret je završio sa 16 koševadvije asistencije za 18 minuta koliko je ukupno proveo na parketu ‘svoje’ dvorane.

MVP-jem je proglašen igrač Minnesote Andrew Wiggins koji je s 22 koša predvodio Svijet, dok su na strani SAD-a s istim brojem koševa najučinkovitiji bili Victor Oladipoiz Orlanda te Zach LaVine iz Minnesote. Svoj nastup u posljednji je trenutak iz privatnih razloga otkazao bivši igrač Cedevite, Jusuf Nurkić, koji je trebao postati prvi BiH igrač na All-Star vikendu.

Spomenimo i kako će na glavnom događaju, All-Star susretu Istoka Zapada u nedjelju, na klupi Istoka sjediti i naš Neven Spahija, kao pomoćnik trenera Mikea Budenholzera.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *