12. izdanje Svjetskog kupa u gimnastici – DOBRO World Cup Osijek

Prošlogodišnje izdanje FIG Svjetskog kupa u gimnastici dobilo je dvije „jedinice“ – domaći adut, Osječanin Robert Seligman i sjajna Splićanka Ana Đerek oduševili su suce svojim vrhunskim izvedbama vježbi na konju s hvataljkama te parteru i Hrvatskoj donijeli dva zlata kao savršen poklon za 11. izdanje natjecanja.

Publika je ovdje nevjerojatna, stvarno… Natjecanje koje… Ma jednom u životu ovako nešto osjetiš. – kaže Ana te se prisjetila svog zlata iz 2019. godine.

Kraljem lipnja, od 17. do 21., održat će se još jedno bolje, veće i atraktivnije izdanje DOBRO World Cupa, koje je za većinu gimnastičara i zadnje natjecanje prije Olimpijskih igara u Tokiju. 12. Svjetski kup u gimnastici ponovno će u Osijeku okupiti olimpijske, svjetske i europske osvajače medalja. Među njima, domaćoj publici, i dalje najdraži ostaju Robert Seligman, Tin Srbić, Filip Ude, Aurel Benović, Tijana Tkalčec, Ana Đerek te drugi koji će i ove godine dati sve od sebe da našu publiku u Gradskom vrtu oduševe svojim nastupima.

Tin Srbić i sjajna Ana Đerek, najbolji sportaši Hrvatske, zaštitna su lica ovogodišnjeg izdanja eventa u Osijeku, evo što kažu o svom povratku na jednom od najvećih gimnastičarskih evenata u ovom dijelu Europe:

Sretan sam da sam ponovno lice DOBRO World Cupa. Obožavam nastupati u Osijeku i pred domaćom publikom, a ove godine će to biti i zadnje natjecanje prije Olimpijskih igara u Tokiju tako da ću sigurno dati sve od sebe da napravim najbolji rezultat, razveselim publiku i promoviram gimnastiku na najbolji mogući način.- poručio je Tin.

Drago mi je što ponovo imam priliku promovirati gimnastiku i meni najdraži Svjetski kup. Veselim se nastupu, druženju i vrhunskoj organizaciji. – izjavila je Ana Đerek.

Dodatne informacije o eventu možete pronaći ovdje.

 

 

 

Piše: Antonia Rihtarić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *