(VIDEO) Mile Škorić: „Ovaj Osijek može i vrijedi puno više!“

Mile Škorić je hrvatski nogometaš koji trenutačno igra za Osijek kao veznjak. Prošlo je neko vrijeme bez nogometa, pa kaže kako je trenirao putem videa, gledao filmove te odmarao uz obitelj. NK Osijek je među prvim klubovima u Hrvatskoj ispunio uvjete da može trenirati prvo u manjim grupama, evo kako je to sve funkcioniralo:

Svi smo bili sretni, iako se radilo u manjim grupama. Jedva smo čekali doći na teren, na naše najdraže mjesto. Ali snalazili smo se i s treninzima po svojim kućama putem videa.

Samo je jedna pripremna utakmica prije nastavka prvenstva i polufinalne utakmice kupa protiv Rijeke, Mile  Škorić kaže da ne zna jesu li u dobroj fizičkoj spremi s obzirom da nisu trenirali jako dugo kako inače treniraju. Također, kaže da su pojačali rad te da se spremaju najbolje što mogu.

Nismo zadovoljni tablicom, ekipa vrijedi i može puno više! Zato mislim da smo dobro iskoristili ovu stanku. Ne volim dati neke velike najave, pa na kraju nikada ne bude kako zamislimo, ali dati ćemo sve od sebe da poboljšamo to stanje.

Za kraj ističe kako je atmosfera u ekipi odlična, zaželjeli su se jedni drugih.

Piše: Antonia Rihtarić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *